TOP 10 ORASE PE CARE TREBUIE SA LE VIZITEZI

1. Venetia, Italia

Venetia ofera turistilor o atmosfera atat de romantica, ce trebuie sa profitati din plin de frumusetile si atractiile ei. Venetia are o multime de obiective turistice ce merita vizitate din gondola sau pur si simplu in timpul unei plimbari. Actuala Venetie a devenit, unul dintre cele mai vizitate orase ale lumii
Dacă vrei frumuseţe, dacă ai curizitoţi arhitectonice sau istorice, mergi la Veneţia. 



2. Sevilia, Spania

Sevilia este al patrulea cel mai mare oraș din Spania, o destinație turistică de top care are multe de oferit vizitatorilor săi. Este un oraș de vis, facilitățile turistice sunt de top, metropola este plină de viață, numeroase festivaluri au loc în fiecare lună din an, iar viața de noapte este înfloritoare. Sevilia este o destinație turistică potrivită pentru turiștii de toate vârstele, fiind locul de unde fiecare turist în parte va pleca cu amintiri de neuitat.
Sevilia este un oras cufundat in istorie. Pe strazile inguste si pe marile bulevarde, peste tot in oras exista monumente fascinante si cladiri care stau marturie pentru incredibila mostenire istorica a orasului.



3. New York, Statele Unite

New York este, fără îndoială, cea mai populară destinație turistică a statului, si este atât de plină de atracții faimoase.Orașul New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Daca esti o persoana dinamica, New York-ul te va cuceri din prima. Nu exista loc pe lumea asta in care sa gasesti laolalta arta, cultura, gastronomie si bussiness.
Acest oras, nu trebuie ratat de catre cei care doresc sa viziteze Lumea Noua, cum i s-a spus Americii dupa ce a fost descoperita de catre europeni.


4. Londra, Marea Britanie

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii, cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si unul din cele mai importante orase ale lumii. In Londra exista o imensa diversitate de etnii, culturi si religii, fiind unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume.
Obiectivele turistice din Londra sunt cu adevarat deosebite, numeroase si extrem de interesante, si pot reprezenta motivul pentru care turistii ar alege sa isi petreaca cateva zile in capitala Marii Britanii. De la obiective turistice moderne cum ar fi Lodon Eye, celebra roata din Londra, pana la atractii foarte vechi cum ar fi Turnul Londrei, capitala Regatului Unit are o oferta de atractii care poate tine ocupat cei mai pretentiosi turisti. In functie de timpul disponibil, atractiile turistice din Londra pot fi vizitate la pas sau puteti folosi reteaua de transport extrem de bine pusa la punct pentru a reusi sa vizitati obiectivele turistice dorite.



5. Roma, Italia

Roma este,fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase orase din lume. In fiecare an, milioane de turisti vin de pretutindeni pentru a admira comorile de arta, capodoperele romane si arhitectura. Cele mai multe dintre obiectivele turistice din Roma pot fi vizitate mergand pe jos. Insa, pentru a va deplasa mai rapid ,puteti apela la metrou-ieftin si foarte eficient –sau la reteaua de autobuze. Roma de astazi este una dintre destinatiile turistice cele mai importante ale lumii, pentru descoperirile arheologice, precum si pentru farmecul traditiilor sale unice, precum si pentru frumusetea vederilor sale panoramice.



6.Paris, Franta

Parisul este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez a fost întotdeauna una din marile atracţii turistice din lume, fiind catalogat de multe ori drept oraşul îndrăgostiţilor. Parisul este capitala şi cel mai mare oraş din Franţa, este traversat de răul Sena şi este în mare parte neschimbat.
Oricare ar fi motivul, poţi fi sigur că Parisul este o alegere foarte bună şi nu vei regreta. Aici sunt cu siguranţă multe lucruri de văzut de aceea este bine să-ţi faci un plan bine pus la punct înainte de a pleca pentru a fi sigur că nu ratezi nimic din ce îţi doreşti să vizitezi.



7. Atena, Grecia

Atena este capitala Greciei dar și unul dintre orașele cele mai vechi așezări umane din lume. Atena ajungând să fie considerată de mulți istorici ca fiind leagănul civilizației Apusene și locul de naștere al democrației.Dacă vreți să vă petreceți vacanța ori concediul în Grecia, luați în considerare Atena, orașul unde istoria și cultura se întrepătrund la fiecare pas.Vestigiile antice sunt atractiile principale in Grecia; insa daca ajungi in acest oras magnific, iti recomand sa nu ratezi nici muzeele, pietele, restaurantele si galeriile nationale.


8. Lisabona, Portugalia

Aflata in sudul Portugaliei, Lisabona este o destinatie turistica excelenta pentru cei ce cauta relaxarea, dar si pentru cei care vor sa aprofundeze cultura locala. Se afla la patru ore si jumatate distanta cu avionul de Bucuresti, insa la fata locului te vei convinge ca merita fiecare minut de asteptare. Lisabona este probabil cea mai însorită capitală europeană, acolo unde zâmbetele și buna dispoziție pot fi puse seama razelor de soare prezente aproape tot timpul. Este și orașul de care te vei îndrăgosti inexplicabil de repede, de îndată ce îți vei da sufletul urcând prima stradă în pantă, imediat ce vei gusta din primul pastel de nata, odată ce vei zări primul tramvai galben și din primele secunde în care vei admira priveliștea de la un miradouro.



9. Istanbul, Turcia

Istanbul este singurul oras din lume situat pe doua continente. Este construit pe malurile Bosforului , unde apele Marii Negre se unesc cele ale Marii Marmara. Este unul dintre orasele cu cea mai bogata istorie, cat si unul dintre cele frumoase, incantatoare si vii orase din lume. Are o atmosfera numai a lui, cu stilul sau de viata, oamenii sai, atractiile sale. In Instanbul trebuie sa aveti grija cum va petreceti timpul pentru ca orasul are multe de oferit turistilor de pretutindeni.




10.Amsterdam, Olanda

Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet in plina vara. Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facutDaca vrei sa ai parte de o vacanta de neuitat, atunci trebuie sa ajungi in Amsterdam - orasul in care totul este permis.




  Agentia Amaryllis Tour iti propune o serie de circuite complexe , pe care le puteti rezerva de pe site-ul nostru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Grecia -Continent si Insule

Valencia, escapada de weekend....