Top 5 plaje de poveste pentru vacanta ta in 2019



CELE MAI FRUMOASE PLAJE DIN EUROPA

 N-ai ales inca locul unde sa pleci in vacanta de vara? Afla care sunt cele mai spectaculoase destinatii de plaja de vazut in Europa, in 2019.

1. Palma De Mallorca - Spania

Daca anul acesta te-ai hotarat sa-ti faci vacanta de vara in Mallorca, te poti considera de pe acum norocos. In orice directie te-ai decide sa o iei dimineata, ai toate sansele sa dai peste o mica plaja inconjurata de padurile de pin , cu nisip fin si apa limpede!
Cea mai mare insula a Spaniei, si una dintre cele mai renumite destinatii de vacanta, Mallorca este situata in Marea Mediterana.


Mallorca este insula contrastelor puternic evidentiate. De aceea, daca iti place sa mergi in locuri aglomerate unde iti poti face prieteni noi pentru tot restul vietii, atunci, cel mai bine este sa apuci spre partea de sud a insulei. Daca insa esti tipul turistului neinfricat, care tanjeste sa cucereasca varfuri noi si sa descopere peisaje idilice, atunci fa-ti timp sa explorezi partea de nord a insulei si sa ramai surprins la vederea incununarii dintre muntii stancosi (Serra de Tramuntana or Tramuntana range) si mare, din care "se nasc" plaje ca de poveste, protejate de imbratisarea larga a golfurilor (Badia de Pollenca si Badia dAlcudia).



Daca va doriti sa ajungeti intr-un city break in Palma De Mallorca, nu ratati ofertele noastre!


2. Plaja Conigli – Lampedusa, Sicilia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoralul din  Lampedusa, Insula Sicilia, Italia, indiferent de varsta sau exigenta. Plaja Conigli ,este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral.
Lampedusa, cea mai mare dintre cele trei Insulele Pelagice, se afla la aproximativ 200 km sud de Sicilia, mai aproape de Tunisia decat de Italia. Plajele superbe si apa de un albastru incredibil sunt aici principala atractie.Plaja Conigli (cunoscuta și sub numele de Rabbit Beach) face parte dintr-o rezervatie naturala, fiind de o frumusete iesita din comun.



Descopera pe site-ul nostru, toate ofertele disponibile!

3. Laguna Balos – Kissamos, Grecia

Balos este considerata una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Această plaja exotica si salbatica este situata intre peninsula Gramvousa și capul Tigani, in partea de nord-vest a Cretei, la aproximativ 56 de kilometri nord-vest de Chania.Drumul pana la Balos este superb. Soseaua serpuieste pe deasupra apei. Pe stanga ai muntele, pe dreapta prapastia si apa. 





Nu pierde cele mai bune oferte pentru Grecia!

4. Plaja Falesia – Olhos de Agua, Portugalia

Plaja Olhos de Agua este situata la capatul sudic al Portugaliei, in Algarve, una dintre cele mai spectaculoase destinatii de vacanta din Europa. Este un oras pescaresc mic, unde inca se mai practica pescuitul traditional, asa cum se intampla acum mult timp.



Nu pierde cele mai bune oferte pentru Portugalia !

5. Bournemouth – Marea Britanie

Bournemouth este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea South West England. Este o stațiune turistică foarte mare pe coasta de sud a Marii Britanii. Plajele superbe sunt vizitate în fiecare an de peste 4 milioane de turisti. Este o plaja lata cu nisip alb, curata, cu ponton si o promenada generoasa, locul nimerit sa vii si cu cei mici.
Bournemouth beneficiaza din plin de vecinatatea portului, de facilitatile industriale ale localitatii Poole, cât si de forta de munca disponibila în regiune.





Nu pierde cele mai bune oferte pentru Marea Britanie!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule