Infotrip in Kusadasi


Kusadasi, una din statiunile de vacanta Turcia, ofera un mediu excelent pentru o vacanta de neuitat. Situat pe coasta de vest a Turciei, la 90 km sud de Izmir, statiunea Kusadasi, este renumita pentru unul dintre cele mai atractive orase de pe malul marii Egee, deoarece este aproape de importante sit-uri istorice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, fiind ideal pentru turisti.
Colega noastra Anca ne povesteste despre experienta ei petrecuta acolo.




Dupa vizitarea hotelurilor in Didim, am pornit la drum catre Kusadasi unde am fost cazati la Ladonia Hotels Adakule 5*. Hotelul este situat intr-un loc pitoresc, intre doua stanci, inconjurat de un mic spatiu verde. Legatura cu marea se face cu liftul.
In ultimele 3 zile am vizitat urmatoarele hoteluri: Grand Belish, Batıhan Beach Resort, Ephesia Holiday, Infinty By Yelken unde am servit si pranzul, Grand Blue Sky, Le Blue Hotel, Suhan 360, Ramada Resort Kuşadası, Pinebay Holiday, Labranda Ephesus Princess, Aqua Fantasy Aquapark, Richmond Ephesus, Korumar Ephesus, Tusan Beach Resort, Panorama Hill, Omer Holiday Resort si Fantasia Deluxe unde am fost cazati in ultima seara.

Din hotelurile enumerate mai sus cel mai mult mi-a placut hotelul Korumar Ephesus 5* pe care il si recomand. Hotel Korumar dispune de: receptie, lobby, restaurant principal, 3 restaurante a la carte (international, pescaresc, turcesc), 5 baruri, disco bar, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, aqua park cu 7 tobogane cu apa, piscina pentru copii, mini aqua park pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini club, sala de jocuri pentru copii, babysitter, centru Spa (piscina interioara, fitenss, jacuzzi, saune, masaj, tratamente, vitamin bar), conexiune internet Wi-Fi in lobby, room service, tenis de camp cu nocturna, tenis de masa, volei, baschet, sporturi pe apa cu si fara motor, tir cu arcul, mini golf, darts, biliard, animatie pentru copii si adulti, spectacole de seara, muzica live.

Mai jos regasiti cateva fotografii cu hotelul:

















Dupa vizitarea hotelurilor, am avut putin timp de shopping si de vizitarea statiunii. Dupa apusul soarelui, cafenelele si restaurantele de pe bulevarde pline de palmieri, devin foarte aglomerate. Este o placere sa admirati iahturile si navele de croaziera intr-o imagine panoramica cu un apus de soare, in compania prietenilor sau a familei.
Restaurantele, care servesc o varietate de fructe de mare proaspete ei specialitati din peste, ofera servicii de masa la standarde inalte in Kusadasi. Dansul si divertismentul la barurile pline de viata sau discoteci, ce sunt deschise pana in zori, pot incheia o zi ideala in Kusadasi. http://s9.ro/oyi

Ma voi intoarce cu mare drag in Kusadasi!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule