Infotrip in Bodrum cu colega noastra, Anca


BODRUM este cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas, este locul nasterii marelui istoric Herodot. Cea mai populata si renumita zona a orasului este reprezentata de port unde turistii se delecteaza in fiecare seara pe una dintre terase urmarind yachturile care vin si pleaca.De curand, colega noastra, Anca a vizitat Bodrum, iar mai jos ne povesteste despre aceasta aventura minunata:




Zborul catre Bodrum, a fost dis-de-dimineta cu o mica escala la Istanbul. Ajunsi la destinatie acolo ne astepta partenerul nostru local care ne-a fost alaturi in toate cele 3 zile petrecute in Bodrum. Am pornit la drum cu autocarul catre primul hotel si anume La Blanche Island 5* unde am servit si pranzul. La Blanche Island 5* care este situat la 15 km de aeroport si la 26 km de centrul orasului Bodrum,pe malul marii. Locatie foarte buna pentru cei cu copii, cu activitati specifice pentru cei mici, de la desen pana la topogane cu apa. Hotelul are o priveliste extraordinara, camere confortabile si mancare foarte gustoasa.













Dupa vizita la hotelul La Blanche Island am pornit spre Lujo Hotel 5* , unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bodrum care m-a impresionat foarte mult, care are 3 plaje private, 4 piscine în aer liber și un centru spa. Lujo dispune de 7 restaurante diferite unde va puteti delecta cu preparate din bucataria turceasca, grceasca, asiatica, sud-americana sau italiana,toate cu vedere la mare si 10 baruri diferite. Exista o plaja cu nisip fin, alb si intrare lina in mare, lunga de 1 km, piscine private pentru inot dar si parcuri acvatice pentru copii si adultii activi: Beach Club, plaja Silent, plaja principala, piscine principale, piscina Silent Beach, piscina Club Indigo Beach, piscine pentru copii, piscina Fly-Inn, piscina interioara, parc acvatic. Cu o mare atentie acordata copiilor, exista centre si activitati dedicate acestora, specifice fiecarei varste, intr-o cladire cu 2 etaje, pentru copii intre 1 - 17 ani. Exista: mini club (10:00-02:00am), bufet pentru copii, meniu pentru copii, sala de jocuri pe grupe de varsta, mini disco, receptie pentru copii, insigne, expozitii, cinematograf, camere de joaca, spectacole dedicate lor, turnee, clase de instruire in diferite activitati artistice, artizanat, sali de odihna sau somn, trambulina si jocuri in aer liber. 









In continuare am vizitat si hotelurile Titanic Deluxe 5* si Vogue Hotel 5*. Ziua s-a terminat cu o vizita in centrul orasului Bodrum, unde am facut un mic shopping.














De la hoteluri de 5 stele, spa-uri si resorturi adults only, pana la pensiuni si vile de inchiriat in regim selfservice, Bodrum satifsace orice buget, raportul calitate pret fiind renumit in intreaga lume. Daca esti interesat sa vizitezi orasul Bodrum, vei gasi, cu siguranta, mult mai multe locuri grozave pe care sa le explorezi. Mai jos regasiti top 5 hoteluri recomandate de mine pe care mie personal mi-au placut cel mai mult:
Lujo Hotel 5* / Bodrum
The Bodrum by Paramount 5* / Bodrum
Titanic Deluxe 5* / Bodrum
La Blanche Island 5* / Bodrum
Vogue Hotel 5* / Bodrum


Pe langa hotelurile enumerate mai sus am mai vizitat si urmatoarele hoteluri: Duja Bodrum by La Blanche, La Blanche Resort, Kadikale Resort, Delta Hotels by Marriott, Baia Bodrum si  Hilton Turkbuku. Dupa 3 nopti petrecute in Bodrum, am pornit la drum cu autocarul spre Didim care este situat la o distanta de 84 km de Bodrum.








Didim este este cel mai frumos golf de-a lungul coastei Marii Egee, in zona Altinkum, facandu-l o locatie ideala pentru o vacanta de exceptie de la mare, cu o multime de activitati, cum ar fi sporturi de apa si scuba diving.
Aici am vizitat hotelurile urmatoare: Didim Beach Resort 5*, Aquasis Deluxe Hotel 5*, Garden of Sun Hotel 5* si Buyuk Anadolu Didim 5*. Mai jos regasiti cateva imagini cu hotelurile vizitate:











Daca si tu iti doresti o vacanta de neuitat, solicita-ne o oferta personalizata: http://s9.ro/nq

Saptamana viitoare, vom  revenii cu o alta aventura traita de colega noastra Anca in KUSADASI !


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule