Infotrip in Antalya


Colega noastra, Raluca a fost intr-un infotrip in Antalya, iar in articolul de mai jos ne povesteste despre aceasta experienta minunata.




Zborul spre Antalya a fost dis de dimineata,cu cateva turbulente si goluri de aer insa destul de rapid. La destinatie ne asteptau 28 de grade calduroase si Lili, ghidul nostru pentru cele 7 zile petrecute acolo.Inainte de a pleca am primit un fel de program al fiecarei zi si stiam cu aproximatie incotro, la ce ora, cand, ce si cum.
Pornind catre primul hotelul pe care urma sa il vedem, din autocar am vazut lucruri la care nu ma gandeam ca s-ar putea construi, am vazut combinatii excentrice de culori, kitch, eleganta, in general o zona unde pare ca totul se misca rapid ,rapid spre profit. Sere imense, plantatii cu bananieri , parcuri pline de piscine ale unor hoteluri, blocuri cu 3/4/5 etaje cu butoaiele alea de apa pe acoperis, saracie, lux …toate se insirau de-a lungul drumului.
Ajunsi in Lara, ne-am cazat la Delphin Be Grand Resort 5*, unul dintre cele mai apreciate hoteluri de 5 stele din zona. Camera in care am fost cazate a fost superba, cu vedere spre mare unde am avut parte de o priveliste incantatoare.






In urmatoarele zile am vazut hoteluri “vechi” de 5-7-9 ani si hoteluri care isi deschid in aceasta vara pentru prima data portile. Hotelurile din Antalya care isi merita cele cinci stele se intrec in oferte, in idei de marketing, in oferte. Hotelurile care au cinci ani vechime deja sunt depasite iar cele care se construiesc sau se renoveaza si se dau in folosinta acum pleaca de la alte standarde. Conceptul de all inclusive sau ultra all inclusive ar trebui sa nu fie diferit in zona asta doar ca am remarcat ca fiecare hotel are o parere proprie despre ce inseamna asta. Minibarul sau seiful free, internetul wi fi gratuit nu numai in lobby ci si in camera sau la piscine sau pe plaje, bauturile din import ( si alcoolice si racoritoare ) , halatul si papucii de baie, freshul de portocale -macar la micul dejun, prosopul de plaja sunt un fel de “must” ca sa poti sa-ti definesti hotelul ca fiind ultra all inclusive.
Marea majoritate ( daca nu toate ) detin SPA-uri unde saunele cu aburi sau uscate si baia turceasca sunt free dar tot ce implica mana de lucru costa extra: masaj, hamam si altele… Cinci restaurante pentru un asemenea hotel nu inseamna multe, doua trei, patru baruri, amfiteatru cu 200 de locuri, pool bar, cinema, discoteca.

Top 5 hoteluri pe care vi le recomand cu incredere si care cred ca isi merita fiecare banut pe care il dati :
Papillon Zeugma Reluxury Belek - Unde istoria atinge sufletul tău!





Calista Luxury Resort - Împrumutand numele unei zeite frumoase, hotelul furnizeaza servicii excelente. Personalul prietenos va va întâmpina la cel mai inalt nivel, iar vacanta va fi de neuitat.





Selectum Luxury Resort - va invita intr-o lume unica dintre basm si realitate pentru amintiri de neuitat, oferind servicii si facilitati de top ce vor satisface si cele mai exigente cerinte.






Granada Luxury Belek - o lume secretă în care toate nuanțele de albastru și verde vin împreună cu eleganță și confort într-o armonie perfectă.
Regnum Karya Golf & Spa Resort -plasat pe locul 1 intre toate hotelurile din Antalya, isi merita cu prisosinta renumele. Este un paradis privat de neegalat în Belek ,fiind alegerea perfecta pentru o vacanta de vis unde toate serviciile sunt la superlativ.








Daca si tu iti doresti o vacanta de neuitat, solicita-ne o oferta personalizata: http://s9.ro/ofk


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....