Relaxare la Six Senses 5* - Kaplankaya, Bodrum



Daca iti doresti cateva zile de relaxare totala in care sa te detasezi de tot ce inseamna stres, monotonie si agitatie, iti recomand cu caldura sa petreci cateva zile la un resort “altfel” aflat la o aruncatura de bat de Romania: Six Senses Kaplankaya Bodrum 5*. Colega noastra, Georgiana, a petrecut 3 zile in acest resort exclusivist si in articolul de mai jos ne povesteste despre experienta ei:






Poti ajunge aici fie cu masina proprie,  fie cu un zbor charter direct, fie cu  un zbor cu escala in Istanbul unde te va intampina noul aeroport Istanbul Yeni Havalimani (ISL ) cu un  design nou si inovativ dar si cu o dimensiune foarte mare, multe magazine in care nu ai timp sa te plictisesti in escala.
In momentul in care am ajuns pe aeroportul din Bodrum, am fost preluati de un transfer privat deluxe care ne-a condus catre resort. Nu am simtit ora petrecuta pe drum din mai multe cosiderente: am avut aer conditionat, apa si mici gustari cu specific turcesc, muzica ambientala si un peisaj minunat. Paduri intregi de maslini inconjurau drumul. Serpentinele ne-au urcat pana in varful muntilor, coborandu-ne apoi spre cea care urma sa ne fie casa si loc de relaxare 3 zile.











Ajunsi la hotel, nu am putut sa nu remarcam felul in care acesta era construit, urcat pe o stanca de unde marea putea fi privita din toate colturile acestuia. Stilul traditional si stilul modern combinate perfect, ofera lantului Six Senses originalitatea consacrata.
Am fost condusi spre camerele care ne asteptau perfect aranjate pana la cel mai mic detaliu. Terasa cu vedere in largul marii mi-a indus din prima clipa starea de vacanta. J
Avand in vedere ca am ajuns in jurul orei 14:00, am fost asteptati cu pranzul.  Unul dintre lucrurile care fac acest resort special si apreciat printre lanturile hoteliere este sustenabilitatea.  Aici se recicleaza orice, pana si din cojile de oua. Se bazeaza pe produse 100% naturale crescute cu grija si atentie in gradina resortului, ierburi, legume, fructe, iar pentru retetele speciale, restaurantul se aprovizioneaza de la fermele locale dar tot cu produse BIO. Daca simti ca vrei altceva si te-ai saturat de bufetul de la all inclusive, aici este locul potrivit.









O alta experienta placuta a fost sa participam la Alchemy Bar, un concept special intalnit la hotelurile din lantul Six Senses care iti ofera posibilitatea de a invata despre proprietatile benefice ale ierburilor, a sarii de mare si a uleiului de masline, dar nu numai. De data aceasta  am ales sa ne preparam cu ajutorul unui specialist un scrub din diverse ierburi si plante. Eu am ales petale uscate de trandafir si flori de musetel. Efectele s-au vazut de la prima aplicare si cu siguranta voi repeta si acasa aceasta experienta .
In zilele petrecute aici, am profitat atat de soarele timid cat si de cel mai mare spa din Europa. 5 tipuri de sauna, o piscina imensa, sala de fitness, Jacuzzi si camera de relaxare dar si posibilitatea de masaj, fac din acest resort un loc plin de surprize.
In functie de preferintele fiecarui turist, resortul ofera pachete speciale de tratament, relaxare si alimentatie sanatoasa. In cadrul acestuia, poti efectua o gama variata de analize, iar medicul iti va recomanda cu exactitate tratamentul care ti se potriveste si se va axa cu mare atentie pe nevoile tale , ajutandu-te in acest fel ca la sfarsitul sejurului sa simti efectele benefice si acasa sa le continui pentru o viata sanatoasa.

Daca si tu iti doresti o vacanta de neuitat, solicita-ne o oferta personalizata: http://s9.ro/new




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....