Gradini zoologice pentru cei mici !

Planificarea unei calatorii de succes pentru copii trebuie sa includa fara dar si poate, vizitarea unei gradini zoologice, care le va oferi micutilor zambetul cald pe care-l vei vedea intiparit pe chipul copilului tau la vederea unor specii de animale nemaintalnite pana acum – si oportunitatea de dezvoltare culturala. De-a lungul timpului, gradinile zoologice sunt destul de numeroase insa cateva din ele se diferentiaza prin suprafete extrem de mari si specii numeroase.



1.Gradina Zoologica din Praga


Aceasta, este una din cele mai mari gradini din Europa,fiind situata in mediul pitoresc al bazinului raului Vltrava ( troja) si este deschisa pe tot parcursul anului.Unele dintre cele mai frumoase pavilioane sunt Jungla Indonezia si Planeta Maimutelor, unde veti putea admira o flora, dar si o fauna specifica junglei. De asemenea, veti intalni o specie de maimute mici, aproape cat palma, sub numele de lemuri.
Gradina zoologica din Praga, este locul ideal de vizitat pentru iubitorii de natura si animale, precum si pentru familiile cu copii.

Pretul unui bilet este de 150 CZK pentru adulti si 100 CZK copii intre 3-15 ani,studenti si pensionari. 

Daca va doriti sa ajungeti intr-un city break in Praga, nu ratati ofertele noastre!





2. Gradina Zoologica din Budapesta

Grădina zoologică din Budapesta, este una dintre cele mai vechi din Europa şi cea mai mare din Ungaria, fiind situată în Parcul Orasului, fiind o zonă protejată care adăposteşte mii de specii de animale şi de plante rare. Regnul animal este reprezentat de specii ce variaza de la tot felul de nevertebrate la pesti, mamifere, pasari si amfibieni.

Nu pierde cele mai bune oferte pentru Budapesta!





3. Gradina Zoologica din Singapore

Gradina Zoologica din Singapore, se spune ca este una dintre cele mai frumoase din lume.Gradina este amenajata intr-o uriasa padure tropicala care incearca sa ofere animalelor conditii de viata cat mai apropiate de mediul lor natural. Aceasta se intinde pe 26 ha, reprezentate in mare parte de padure tropicala si este gazda a 2800 de animale din 300 de specii de mamifere, pasari si reptile. Pentru cei mici au fost amenajate zone specifice unde se pot plimba cu poneii.

Descopera pe site-ul nostru, toate ofertele disponibile!






4.Gradina Zoologica din Berlin


Gradina Zoologica din Berlin, este cea mai veche gradina zoologica din Germania si gazduieste in acest moment peste 20 000 de animale din 1500 de specii.Gradina Zoologica din Berlin are doua intrari. Una este situata la Hardenbergerplatz si este cunoscuta sub numele de Poarta Leului si cealalta intrare se afla pe Budapester Strasse si este cunoscuta sub numele de Poarta Elefantilor.

Gradina zoologica este deschisa zilnic intre 09-19, iar pretul este de 12 Euro.

Nu pierde cele mai bune oferte pentru Berlin!





5.Gradina Zoologica Bronx din New York

Gradina Zoologica din Bronx, este cea mai mare si mai vizitata gradina zoologica din America. Cu o suprafata de 100 hectare, gradina adaposteste peste 4.000 de specii de animale. In cadrul gradinii zoologice, puteti vizita Muntele Tigrului unde puteti observa tigrii siberieni sau puteti avea parte de o aventura unica in safariul african din Padurea de Gorile din Congo. De asemeenea, in sectiunea Madagascar puteti intalni lemurieni si reptile.

Nu pierde cele mai bune oferte pentru New York!








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....