Cele mai frumoase parcuri de distractii din Europa



Europa e impanzita cu parcuri de distractii sau parcuri tematice, care mai de care mai frumoase, mai interesante, mai amuzante sau mai relaxante. Iar pentru că se apropie 1 Iunie şi pentru că nu ne-am putut gândi la o variantă mai bună de a vă petrece Ziua Copilului decât printr-o vacanta intr-un parc de distractii, in articolul de mai jos regasiti un top al celor mai frumoase parcuri.




Disneyland, Paris, Franta

Ce copil nu-si doreste sa ajunga la Disneyland? Mai mult… ce adult nu-si doreste sa ajunga la Disneyland? Parcul Disneyland din Paris este situat pe primul loc in topul nostru fiind si cel mai cunoscut si popular parc din Europa. Complexul Disneyland Paris este impartit in doua parcuri tematice: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. Este cel mai vizitat parc de distractii din Europa ce atrage anual peste 13 milioane de vizitatori. Personajele imaginate de Walt Disney sunt aduse la viata in parcul de distractii, iar activitatile se adreseaza intregii familii, de la tururi prin lumea lui Peter Pan si Mickey Mouse, lumea Frumoasei din Padurea Adormita (cu celebrul castel) si lumea eroilor din Star Wars sau cea a piratilor.






PortAventura, Tarragona, Spania

La doar o oră distanță de Barcelona se află un parc ce își merită pe deplin locul printre cele mai populare parcuri de distracții din Europa, care vă invită să pătrundeți în șase lumi diferite, din Polinezia în Mexic și din Mediterana în îndepărtata China. Noul Ferrari Land, deschis de curând, e încă mai incitant, ca un templu dedicat vitezei, inovațiilor tehnice și adrenalinei. Mai mult, daca este cald si cautati mai mult decat tipicele roller coaster-uri, puteti face o oprire la Caraibe Aquatic Park.





Efteling, Olanda

Acest parc de distractii olandez, deschis in 1952 si aflat in localitatea Kaatsheuvel, e cunoscut pentru nivelul intens al atractiilor sale si pentru prietenia degajata de personalul lui. Are o filosofie de tip Disney, indemnandu-si inginerii sa fie cat mai creativi, din imaginatia lor iesind ride-uri originale, care incanta vizitatorii. Daca intotdeauna v-ati dorit sa faceti parte din lumea de basm a zanelor, sunteti pe drumul cel bun. Parcul de distractii Efteling din Olanda ascunde o padure plina de mistere, casa gnomilor si papagalii povestitori.






Tivoli, Copenhaga, Danemarca

Tivoli este una dintre principalele atractii ale Copenhagai, fiind totodata al doilea cel mai vechi parc de distractii din lume, elementele istorice facandu-l cu atat mai sarmant. De la carusele din lemn (cel mai vechi construit in 1914, inca functional!) si pana la masinarii moderne, Tivoli te va transporta intr-o lume de basm, plina de melancolie pentru cei mari si plina de surprize placute pentru cei mici.








LEGOLAND Windsor, Marea Britanie


Ce copil nu s-a jucat macar o data cu faimoasele piese LEGO? Chiar si in zilele noastre, cand tabletele si telefoanele inteligente sunt adevarati imparati digitali ai jocurilor copilariei, LEGO ramane un nume de prim rang, atragand prin posibilitatile infinite de a crea lumi reale, din piesele mici care se imbina perfect. Asa ca o vizita la LEGOLAND Windsor, din Marea Britanie, va fi cu siguranta un punct de referinta al copilariei. Aici te vei trezi intr-o lume in care esti inconjurat de cladiri realizate in exclusivitate din piese LEGO iar atractiile, activitatile si spectacolele sunt, in consecinta, legate de acest brand. Copiii pot pasi in lumea magica a cavalerilor, cercetasilor sau pilotilor, pot zbura deasupra copacilor pentru a scapa de dragoni sau pot trai o experienta subacvatica…..totul intr-un cadru de poveste care va starni imaginatia celor mici. Si daca la finalul zilei nu va este suficienta experienta de poveste, puteti sa va cazati intr-unul din hotelurile tematice, unde distractia nu se opreste nici pe timpul noptii.







Gardaland, Italia

Chiar lânga Lacul Garda, la doar câțiva kilometri de Verona, se află un complex ce se numără printre cele mai populare parcuri de distracții din Europa, cu cele 32 de atracții ale sale organizate în patru sate tematice. Nu ratați noul roller-coaster virtual Shaman, care include un zbor în lumea amerindienilor din Rocky Mountains; Oblivion-The Black Hole sau alte curse ultra rapide, dar nu uitați nici de cei mici, care au o mulțime de activități dedicate, de la roller-coaster-ul Mammut din Polar World la tururi prin Fantasy Kingdom cu Funny Express, sau reprezentațiile de circ de la Gardaland Sea Life Aquarium, amuzante pentru întreaga familie.






Europa devine mult mai interesanta si distractiva atunci cand ii vizitezi parcurile tematice, asa ca te invitam sa descoperi ofertele noastre!
Daca ai nevoie de sfatul unui expert, iti stam la dispozitie – poți sa iei legatura cu noi pe adresa de mail: office@amaryllistour.ro, la numarul 031 421 67 25  sau completand formularul de rezervare de pe site.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....