Team Building Amaryllis Tour

     Team building-ul are ca scop eliminarea expresiei "Imi cunosc colegii de echipa prin mail-urile pe care mi le dau" sau "Ea e Ana de la tehnic." Tehnic vorbind team building-ul reprezinta un proces de transformare a unui grup intr-o echipa dispusa sa colaboreze eficient pentru a atinge obiectivele stabilite de catre o companie.
Anul acesta, team building-ul nostru s-a desfasurat la Rasnov, unde am fost cazati pentru 2 nopti la Maggie's Ranch. Aventura noastra a inceput vineri dimineata, cand am pornit la drum cu totii, fie din Slobozia, fie din Bucuresti. Dupa un drum de cateva ore, dar si o oprire la Ploiesti, pentru a lua pranzul, am ajuns in Rasnov, unde ne-au intampinat primele colege care au ajuns. Prima seara am petrecut-o cu un pahar de vin si cu povesti din turism si nu numai.








A doua zi a inceput cu un mic dejun copios, fiind urmat de sedinta cu intreg grupul, unde am avut ocazia ideala sa punem la punct toate strategiile pentru viitor, dar si cresterea performantei echipei.
Dupa-amiaza ne-am relaxat cu o plimbare prin Bran, unde am savurat celebrul Kurtos Kalacs, iar mai apoi am urcat pe terasa Complexului Bran si ne-am bucurat de apus.








Duminica, ne-am trezit si ne-am pregatit de plecare, dar nu inainte de a face un tur in intreg resortul pentru a afla povestea care a stat la baza construirii acestuia. Dupa ce am facut ultimele poze, ne-am luat ramas bun si am pornit catre casa, cu forte proaspete pentru saptamana ce urma.

Maggie’s Ranch este un resort cu specific western ce îmbină perfect relaxarea, serviciile de calitate și activitățile în natură.Este destinația perfectă pentru weekend-uri sau vacanțe relaxante, dar și pentru orice eveniment business. Deschis în toate anotimpurile, Maggie’s Ranch oferă camere confortabile, decorate autentic și un restaurant tip Steak House cu preparate delicioase. Plimbările în natură, plimbările cu bicicleta, drumețiile, piscina, jacuzzi, sauna, Aventura Parc, petrecerile BBQ și multe altele fac deliciul oaspeților noștri.











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Grecia -Continent si Insule

Valencia, escapada de weekend....