Destinatii ideale pentru vacanta de Paste si de 1 Mai!




Mai sunt cateva saptamani pana la Paste, iar daca nu v-ati facut inca planuri pentru aceste sarbatori, noi va oferim cateva sugestii pentru vacanta de Paste, care deschide sezonul estival.





Bucovina, Romania

Este zona despre care se spune ca „timpul sta in loc“; cine nu ar vrea ca timpul sa stea in loc atunci cand este plecat in vacanta? Spatiul este cunoscut pentru arta decorarii oualor si nu putine sau fara insemnatate sunt festivalurile dedicate acestui mestesug popular. Ciocanesti, de exemplu, este unul din satele care gazduieste Festivalul Oualor Incondeiate.





Maramures, Romania


Maramuresul sau “Tara Lemnului” este destinatia ideala pentru persoanele care vor sa se reculeaga si sa se bucure de frumusetea caselor traditionale si a lacasurilor sfinte. Daca vrei sa vezi cum se traieste autentic, viziteaza “Maramuresul istoric”, adica Iza, Cosau, Mara si Viseu. Emblema acestei zone sunt casele traditionale realizate din lemn, cu prispe si acoperisuri abrupte, si portile maramuresene impodobite cu sculpturi in lemn si prevazute cu acoperisuri







Litoral Romania

Fie ca te incadrezi in categoria familist, cuplu tanar sau singur, litoralul este o alegere buna pentru vacanta de Paste si 1 Mai. Exista oferte pentru orice tip de turist. Mamaia te asteapta cu beach baruri cu muzica cool si cluburi de noapte, iar Navodari cu plaje mai linistite pentru cei cu copii. Familistii prefera statiuni ca Venus si Jupiter, unde pot alege oferte all inclusive la hoteluri.






Litoral Bulgaria


Iubitorii de all inclusive sunt mai tentati de litoralul bulgaresc, acolo unde aproape toate hotelurile au aceasta varianta de masa. In plus, in Bulgaria sunt si multe hoteluri care au locuri de joaca si piscina interioara, in situatia in care vremea nu este prea buna. Preturile variaza in functie de hotel, insa poti gasi oferte pentru toate buzunarele.








Antalya, Turcia

Cu peste 300 de zile insorite pe an, Antalya, supranumita si "Perla rivierei turcesti" este renumita pentru plajele cu apele cristaline, fiind deopotriva un paradis al sporturilor nautice si al golfului. Recunoscuta pentru gastronomie, pentru Aqua Park-uri si pentru locurile deosebite de joaca pentru copii, Antalya este alegerea potrivita atat pentru un concediu in familie, cat si pentru o vacanta cu prietenii.







Grecia

Pastele in Grecia este considerata cea ma mare si bogata sarbatoare a crestinatatii. In timpul Pastelui, multe obiceiuri si datini reinvie in fiecare oras, sat sau zona din Grecia, fiecare cu propriile lor traditii si obiceiuri mostenite din generatie in generatie. Alegeti una dintre insulele din Grecia pentru a sarbatori Pastele. In satele insulare din Grecia vei fi uimit de ambudenta florilor salbatice care imbraca in culori pastelate dealurile din jurul satelor, culoarea verde-crud dand impresia inceputului unei noi vieti pe insula. Imaginati-va campuri intregi de flori, impodobite cu iarba verde-crud si flori multicolore.





Ierusalim, Israel

Pastele este probabil cea mai buna perioada de a calatori pe Pamantul Sfant, imbinand un vis de pelerin cu descoperirea locului de unde a inceput toata povestea lui Iisus. Sa asisti in Vinerea Mare la procesiunea miilor de oameni, de-a lungul Via Dolorosa din Cartierul Cristian este o Experienta. Sambata este ziua Focului Sfant, momentul in care crestinii veniti din toata lumea se strang laolalta pentru a vedea lumina miraculoasa care se aprinde din mormant, in vreme ce duminica, pelerinii coboara Muntele Maslinilor cantand imnuri religioase si purtand frunze de maslin in mana.










Indiferent de preferintele dumneavoastra, pe site-ul nostru gasiti cele mai bune oferte: http://s9.ro/m2g 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Grecia -Continent si Insule

Valencia, escapada de weekend....