Destinatii ideale pentru Valentine's Day!



      Ziua Indragostitilor este aproape, insa mai ai timp suficient pentru a-i face un cadou deosebit persoanei speciale din viata ta. Dincolo de flori, cadouri-surpriză și cine romantice, o minivacanta, un city- break poate fi cadoul perfect de Valentine’s Day. Daca vrei sa petreceti Ziua Indragostitilor intr-o calatorie romantica de vis, iata ce iti propunem: 




1. Paris, Franta

      A fost si va fi considerat intotdeauna Orasul Iubirii si atrage anual milioane de indragostiti din toata lumea. De la Turnul Eiffel la Notre-Dame, Parisul imbie turistii cu monumentele sale renumite, multe dintre ele fiind emblemele capitalei franceze timp de secole, fara sa-si piarda farmecul, oricat de des ai pasi in acest oras fara egal. Puteti sa alegeti sa urcati treptele bazilicii Sacre Coeur sau puteti vizita catedrala Notre Dame de Paris, dar nu trebuie sa ratati muzeul Luvru, unul dintre cele vizitate muzee din lume, unde se afla celebra pictura Mona Lisa.

Descopera ofertele noastre: https://goo.gl/zxhYBr







2. Venetia, Italia

      Venetia, orasul indragostitilor si al gondolelor, respira romantism la fiecare pas, iar arhitectura orasului este una de basm. De pe 11 pana pe 28 februarie are loc faimosul Carnaval de la Venetia, asa ca este inca un motiv in plus sa vizitati acest oras de Valentine's Day. Fie ca hranesti porumbeii in Piata San Marco sau ca soptesti cuvinte de amor in gondola, in timp treci pe sub Podul Suspinelor, clipele petrecute aici te vor urma o viata intreaga. Si daca tot ati ajuns la Venetia, mergeti pe Insula Murano care este mult mai linistita si mult mai potrivita pentru o escapada romantica alaturi de persoana iubita.

Nu mai sta pe ganduri, rezerva acum: https://goo.gl/zxhYBr







3. Roma, Italia

     „ROMAntismul” este la cote înalte pe fiecare metru pătrat al superbei Cetăţi Eterne. Indiferent în ce punct al oraşului ai ateriza, vei descoperi o atmosferă misterioasă, caldă, plină de farmec şi numeroase monumente istorice împrejur. Roma este alegerea perfectă pentru câteva zile şi nopţi romantice, în care vei trăi o frumoasă poveste fermecătoare, exclamând „Quanto sei bella Roma!”

Un city-break la Roma va fi, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase vacante din viata ta. Ce mai astepti? https://goo.gl/zxhYBr






4. Insulele Maldive

      Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele sale turcoaz, cu rezervatiile recifelor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul mosaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia, este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de vis. Maldive este o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine.

Rezerva aici, vacanta ta in Paradis: https://goo.gl/sE5e6j








5. Krabi, Thailanda


     Thailanda este una dintre cele mai interesante si iubite destinatii de vacanta asiatice: plaje superbe, preturi bune, preparate culinare variate si interesante, sporturi nautice si natura exotica. Krabi este poate cea mai spectaculoasa regiune a Thailandei, cu plaje cu nisip fin care se intind pe kilometri intregi, peste 100 de insule in apropierea coastei si nenumarate atractii turistice.

Descopera ofertele noastre: https://goo.gl/sE5e6j







6. Punta Cana, Republica Dominicana

     Una dintre cele mai romantice destinatii din Caraibe, Republica Dominicana este situata in partea estica a insulei Hispania, a doua insula ca marime din arhipelagul Antilelor ce se invecineaza cu insula Haiti. Plaje magnifice marginite de palmieri si vegetatie luxurianta, nisip fin, mult soare si numeroase atractii turistice – acestea sunt atractiile principale ale unei vacante de vis in Republica Dominicana. Punta Cana este cea mai cautata statiune din Republica Dominicana care ofera un stil european de vacanta prin serviciile oferite, dar si prin arhitectura locala. Aici veti avea ocazia sa practicati sporturi acvatice dintre cele mai diverse.

Surprinde-ti partenerul cu o vacanta exotica: https://goo.gl/3TDvYA






                                                                     www.amaryllistour.ro

P.S: Puteti tine linistiti lista asta si dupa Valentine’s, ca doar urmeaza si Dragobetele, 1 si 8 Martie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....