Cele mai frumoase destinatii din Romania pentru Revelion



     Petrecerea de Revelion se apropie cu pasi repezi, iar tu nu ai gasit inca locatia potrivita? Fie ca alegi sa te distrezi cu prietenii sau, dimpotriva, sa spui bun venit noului an in compania familiei, alegerea destinatiei de Revelion este una dintre cele mai importante decizii, in acest moment.

     Pachetele de Revelion, au incluse serviciile de masa si cazare, petreceri, focurile de tabara, mesele festive dar si alte activitati turistice pregatite pentru a simti din plin bucuria trecerii in noul an sunt orientate spre cele mai atractive regiuni turistice ale Romaniei, acolo unde traditiile si obiceiurile se impletesc cu buna dispozitie si ospitalitatea gazdelor. Valea Prahovei, Bucovina, Transilvania dar si statiuni mai noi precum Straja, Vama sau Cavnic va asteapta cu pensiuni, vile si hoteluri pregatite pentru a va oferi cea mai frumoasa petrecere de Revelion impreuna cu familia, prietenii sau colegii.


Maramures 

     Maramuresul este acel loc de basm unde traditia se impleteste cu istoria, la tot pasul, unde oamenii si-au conservat stilul vechi de viata si unde timpul inca mai are rabdare cu tine. Este singura regiune a țării care îți oferă șansa de a trăi o regresiune în timpurile strămoșilor, pe vremea când sărbătorile de iarnă erau serbate la gura sobei cu mere coapte și mămăligă la ceaun. Dacă ajungi în Maramureș îți recomandăm să faci turul bisericilor de lemn ce au fost incluse pe lista Patrimoniului UNESCO, să vizitezi Cimitirul Vesel de la Săpânța și să te dai cu săniuța în Țara Lăpușului.

Noi iti propunem un pachet la Complex Suior, la tariful de 1512 lei/ persoana / loc in camera dubla/ sejur 3 nopti.

Tariful include:
- Cazare 3 nopti in camera dubla
- Cina maramuresana 01.01,Cina festiva de Revelion la Cota 1000,Demipensiune (mic dejun si cina)
- Tombola
- Program muzica si dans-formatie live
- 10 urcari cu telescaunul/zi
- Acces sala fitness
- Acces jacuzzi
- Acces la sauna




Bucovina

     Puteti sa va bucurati de ospitalitatea bucovineana, alegand ca zona principala de petrecere a acestor zile de mare sarbatoare, Gura Humorului, un loc in care traditiile populare si valorile s-au conservat foarte bine, iar datinile si obiceiurile intact pastrate din vechi strabuni sunt la mare cautare atat de romani din toate colturile cat si de straini.

Oferta de Revelion la Toaca Bellevue porneste de la pretul de 2057 lei de persoane, pentru un sejur de 4 nopti cu demipensiune.

Tariful include:
- 4 nopti de cazare cu demipensiune
- Cina Festiva de Revelion
- Program artistic formatie bucovineana
- Colindatori
- Taiatul porcului
- Preparate preponderent traditionale



Brasov

     Brasovul este intotdeauna o idee buna daca nu stii unde sa petreci Revelionul. Impresurat de munti falnici, de paduri bogate, de sate colorate si gazda a unei imbinari maiestre de arhitectura gotica, baroca si renascentista, Brasovul se numara printre cele mai vizitate si mai aplaudate orase din Romania.

Iti propunem un sejur de 4 nopti la Hotel Q din Brasov, la tariful de 1448 lei de persoana.

Tariful include:
- 4 nopti de cazare cu mic dejun
- cina festiva 



Sibiu

     Orasul Sibiu este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania si totodata una dintre cele mai potrivite destinatii pentru petrecerea de Revelion. Intre doua pahare de sampanie, asigura-te ca vei vizita minunatele sale atractii turistice: Turnul Sfatului, Muzeul Brukenthal, care adaposteste una dintre principalele galerii de arta europeana sau Podul Minciunilor.

Recomandarea noastra este Continental Forum 4*, iar un sejur aici de 3 nopti costa 360 de Euro de persoana.

Tariful include:
- 3 nopti de cazare cu demipensiune
- Petrecere Revelion,
- brunch 01.01



Sinaia

      Frumusetea locurilor si abundenta zapezii iarna, fac din Sinaia una dintre cele mai frecventate statiuni montane din Romania. Domeniul schiabil de aici, posesor a 14 pârtii cu diferite grade de dificultate, toate deservite de instalații de transport pe cablu, este unul dintre cele mai bune din țară.
N-ai cum să greșești când alegi Sinaia pentru Revelion!

Hotelul Carpathia este situat in centrul statiunii si ofera acces gratuit la un centru spa cu 2 saune, piscina interioara si cada cu hidromasaj. Un sejur de 4 nopti pentru revelion, costa 2545 lei/ persoana.

Tariful include:
- 4 nopti de cazare in camera dubla
- Mic dejun cu exceptia 01.01
- Masa festiva de Revelion cu muzica Live si Invitati surpriza 31.12
- Brunch 01.01.,Cina 01.01- Acces jacuzzi
- Tombola 
- Acces SPA (sauna, salina si piscina)






Indiferent de destinatia pe care o alegeti, pe site-ul nostru gasiti cele mai bune oferte pentru Revelion. Pentru mai multe detalii, consultatii nostri in turism va stau la dispozitie:
📧 office@amaryllistour.ro
☎️ 0734.910.990 - Silvia
☎️ 0723.424.720 - Georgiana
☎️ 0736.821.306 - Raluca
☎️ 0731.553.386 - Ramona

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....