Cele mai frumoase destinatii din lume pentru Revelion


Revelionul este sărbătorit în cele mai cunoscute metropole din lume cu artificii, petreceri, bucurie şi, nu în ultimul rând, nelipsita sampanie. Pentru cei care vor ca noul an sa ii gaseasca undeva in lumea asta larga, iata care sunt propunerile noastre pentru cele mai potrivite destinatii, cele mai tari petreceri si cele mai frumoase locuri in care pot celebra Revelionul:



RIO DE JANEIRO

      Ce poate fi mai frumos decat un revelion pe una dintre cele mai frumoase plaje ale lumii? Copacabana este punctul de întâlnire al aproximativ două milioane de oameni din întreaga lume, dornici de a se bucura de Reveillon-ul brazilian pe ritmuri de salsa, cu băuturi şi costume exotice. 

Noi iti propunem un Circuit Argentina & Brazilia de 13 zile, cu plecare pe 29 decembrie, la tariful de 2990 Euro de persoana. 





SYDNEY

      Esti grabit si vrei sa intri primul in noul an? Atunci ia-ti un bilet pana la ..capatul Pamantului.
Fiind unul dintre primele mari orase ale lumii care sarbatoreste Anul Nou, Sydney-ul tine cu tot dinadinsul an de an sa fie un exemplu demn de urmat pentru metropolele planetei. In fiecare an, de Revelion, Sydney-ul se bucura de unele dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii, nu degeaba acest spectacol este cel mai urmarit de pe glob. 





AFRICA DE SUD

     Departe, in Africa de Sud, trecerea in noul an este o experienta ca nici o alta. Te asteapta incursiuni prin safari in loc de plimbari pe bulevard, cantecele pasarilor africane in loc de muzica electronica si peisaje naturale spectaculoase cat vezi cu ochii in locul monstrilor de beton din marile orase. Revelionul in Africa este o altfel de experienta, cu adevarat de neuitat. 

Daca iti doresti un revelion printre pinguini si leoparzi, iti recomandam un circuit  cu plecare din Bucuresti pe 28 decembrie, la tariful de 2790 Euro de persoana.




LONDRA

     Este epicentrul international al timpuluI si in acelasi timp, Londra este una dintre capitalele care dau tonul in moda spectacolelor de pe cer in noapte dintre ani. Cel mai mare eveniment al serii este, asa cum era de asteptat, focul de artificii care izbucneste in momentul in care Big Ben-ul anunta miezul noptii, si care dureaza circa 10 minute. Nici nu este de mirare ca transmisia Live a acestui spectacol este vizionata de zeci de milioane de oameni din toata lumea.

Daca iti surade ideea, atunci rezerva o vacanta in capitala Angliei, la cumpana dintre ani!





BANGKOK

      Despre Thailanda se spune ca este singura tara din lume in care nu se sarbatoreste un singur Revelion, ci trei, pentru ca numai aici se organizeaza sarbatoarea de Anul Nou dupa stil occidental, chinezesc si thailandez. Asiaticii, dar si sutele de mii de turisti se aduna in noaptea dintre ani in Central World Square, unde incepe numaratoarea inversa. Aici este pregatita o scena pentru concerte, iar dupa miezul noptii petrecerea se muta in sutele de cluburi de noapte ale unui oras ce nu sta niciodata pe loc.

Bucura-te de atmosfera thailandeza intr-o vacanta memorabila de 8 nopti cu plecare din Bucuresti pe data de 27 decembrie, la tariful de 1695 Euro.



DUBAI

     Descopera locul in care imaginatia si opulenta nu au frontiere si unde cuvantul “imposibil” nu exista. Cum acolo te asteapta cel mai mare mall din lume, cel mai mare acvariu din lume, cel mai luxos hotel din lume, nu putea sa nu fie si cel mai mare spectacol de lumini de Revelion din lume, desigur, artificiile sarind din..cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa. Zeci de mii de artificii, numarul este de record mondial. Impresionantele explozii de lumina si culoare care se revarsa deasupra cladirilor futuriste din Dubai trebuie vazute “live” macar o data in viata!

Pentru Revelion sunt mai multe plecari cu destinatia Dubai, iar pentru un sejur de 7 nopti, tarifele pornesc de la 842 Euro de persoana.




Descopera pe site-ul nostru ofertele complete si hai sa calatorim impreuna de Revelion in jurul lumii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....