De ce sa alegem o croaziera?

     

     Despre croaziere, cu colega noastra Georgiana Nitu, care a avut placerea de a participa de curand, la un training special organizat in ceea ce priveste vanzarea de croaziere si organizarea intinerariilor in functie de preferintele fiecarui client in parte.




Croazierele sunt pachete turistice complexe ce ofera cazare si transport la bordul unui vas de croaziera, masa, numeroase facilitati, spectacole si excursii optionale.

     Daca te ingrijorezi ca vei fi in mijlocul oceanului, relaxeaza-te. Navele de croaziera au fost concepute in asa fel incat sa iti satisfaca toate nevoile la bord, fara sa fie cazul sa parasesti nava. Ai la dispozitie servicii de telefonie si TV prin satelit, precum si internet in cazuri urgente, daca vrei sa tii legatura cu cei de pe tarm. Vei fi inconjurat de magazine, piscine, galerii de arta, sali de sport, pista in aer liber pentru jogging, cazino, spectacole, lectii de dans, cabaret, petreceri cu diferite tematici, iar lista poate continua. Cu siguranta nu exista vreo sansa sa te plictisesti!



     Croazierele sunt potrivite pentru toate varstele: de la copii la adolescenti, bunici sau nepoti, croazierele sunt distractive pentru toate varstele. Multe familii cu copii prefera o croaziera datorita sigurantei si a facilitatilor pentru copii( in functie de vas: piscine pentru copii, teren minigolf, terenuri de sport, tobogane si loc de joaca pentru copii, servicii de baby sitting, buffet si meniuri pentru copii).



     Pe parcursul vacantei „hotelul tau” pluteste dintr-un loc in altul, iar tu vei fi surprins de fiecare data de noi privelisti. Si destinatiile sunt foarte variate, astfel ca o croaziera ofera posibilitatea ca in cateva zile sa fie descoperite nenumarate locuri noi. Nu te poti decide intre Bahamas, Puerto Rico si Insulele Virgine? Alege un itinerariu care viziteaza toate locurile si taie-le de pe lista ta cu o singura vacanta. In plus, se profita de fiecare moment disponibil, pentru ca vasele calatoresc non stop, chiar si atunci cand turistii dorm, astfel ca acestia se vor trezi in fiecare dimineata intr-un loc nou. Fiecare zi va fi o noua provocare, in plus, ai oportunitatea sa vezi numeroase destinatii cu un bagaj pe care il despachetezi o singura data.



     Daca iti place sa cunosti oameni din intreaga lume, croazierea iti ofera o oportunitate minunata de a-ti face noi prieteni. De la serile cu cine festive pana la spectacolele de divertisment organizate seara sau excursiile optionale de grup se poate socializa si interactiona. In fond, un vas de croaziera are in medie peste 2.000 de locuri, iar sansele sa gasesti o persoana cu care sa te intelegi sunt uriase.



     Serviciile de cazare sunt bune pe vasele de croaziera. De la o simpla cabina interioara pana la cabinele cu hublou, balcon sau camerele tip apartament sau suite, alegerile pot fi multiple. Serviciile “hoteliere” de la bordul vasuluinu lasa loc niciunui repros. In fiecare zi in camera se face curatenie si fiecare pasager gaseste un Daily Program ce cupride programul pe ziua urmatoare.



     Nu e nevoie sa muncesti toata viata pentru a-ti permite sa evadezi intr-o croaziera, preturile sunt foarte prietenoase, astfel ca o croaziera reprezinta o alternativa ce merita luata in calcul fata de vacantele obisnuite. O vacanta in care se descopera lumea, la bordul unui vas de croaziera luxos, este ceva ce merita sa experimenteze orice persoana, macar o data in viata!
Descopera programul nostru in Miami & Croaziera in Caraibe!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule