Cele mai frumoase Gradini Zoologice din Europa!


 Dacă ești pasionat de animale și îți dorești să vezi exemplare pe care în mod normal nu le-ai găsi decât în continente îndepărtate, grădinile zoologice sunt cele mai la îndemână oportunități. Marile Parcuri Zoo din Europa, au un rol important atunci cand vine vorba de conservarea speciilor pe cale de disparitie si multe animale au scapat de la extinctie doar cu ajutorul gradinilor zoologice, unele dintre aceste specii supravietuind astazi doar in captivitate.



Bioparcul din Valencia

Bioparcul din Valencia este una dintre cele mai moderne gradini ecologice din Europa.
Padurile ecuatoriale, vegetatie luxurianta, grote, cascade, cele peste 4.000 de animale si 250 de specii aflate in zone deschise privitorilor creeaza un ambient deosebit, uitand rapid ca va aflati intr-o gradina zoologica. Scopul celor care au proiectat parcul a fost de a ii face pe turisti sa se simta cat mai aproape cu putinta de animalele pe care le vad. Din acest motiv nu exista custi la Bioparc. Barierele care protejeaza vizitatorii de animalele care pot deveni periculoase sunt create din elemente naturale cum ar fi stanci, rauri sau poduri. Un alt aspect interesant al parcului este faptul ca spre deosebire de alte gardini zoologice, animalele au voie sa coabiteze in aceleasi regiuni, la fel cu ar face-o in jungla sau in savana. De aceea veti putea vedea spre exemplu gorile care isi impart zona cu maimute sau pasarile emu la un loc cu zebrele.

Pretul unui bilet este de 23.8 euro pentru adulti, copiii intre 4 si 12 ani platesc 18 euro. Bioparcul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10:00-21:00.

Descopera un circuit fermecator in Valencia!
 


Gradina Zoologica din Copenhaga

Fondata in anul 1852, este printre primele gradini zoologice din Europa si implicit din lume.
Gradina Zoologica din Copenhaga gazduieste nu mai putin de 3000 de animale; astfel, indiferent de vreme, puteti trai o experienta tropicala, polara sau acvatica, dupa alegere. Microclimatele create sunt impresionante, curatenia si ingrijirea animalelor nu sunt neglijate. La finalul vizitei veti avea senzatia ca ati fost in casa lor! 
Gradina Zoologica din Copenhaga are si cea mai mare zoo pentru copii, unde cei mici pot mangaia capre pigmeu, iepuri si chiar o serie de serpi. Zoo Stage expune toate animalele domestice si exista chiar si un circuit unde cei mici pot calari ponei in deplina siguranta.

Pretul unui bilet este de 180 DKK pentru adulti si 100 DKK pentru copiiu cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani. Gradina zoologica este deschisa zilnic, intre orele 10:00 si 16:00 sau 18:00, in functie de anotimp.

Descopera pe site-ul nostru, toate ofertele disponibile!




Gradina Zoologica si Acvaparcul din Madrid

Ansamblul zoologic din Madrid detine peste 7.000 de animale din 500 de specii diferite si se intinde pe o suprafata de peste 20 de hectare fiind compus dintr-o gradina zoologica, un colt al puilor de animale, un acvariu, un delfinariu si o zona dedicata pasarilor. Aici se intalnesc cei mai multi ursi panda din Europa, unul dintre acestia fiind primul urs panda nascut in Europa, in urma unui procedeu de inseminare artificiala.

Pretul unui bilet este de 23.55 euro pentru adultii, copiii intre 3 si 7 ani platesc 19,05 euro. Programul gradinii zoologice il puteti gasi pe site-ul oficial al acesteia.

Nu pierde cele mai bune oferte pentru Madrid!



Gradina Zoologica ZSL, Londra

Grădina zoologică din capitala Marii Britanii datează de la 1828, când a fost folosită în cercetări ştiinţifice. A fost deschisă pentru public în 1847 şi în prezent numără 755 de specii (16.000 de animale), pe o suprafaţă de 145.000 de metri pătraţi. Cu un impresionatprogram de reproducere al speciilor pe cale de disparitie, din care amintim doar calutul de mare Knysna sau gandacul urias Weta, Gradina Zoologica ZSL reuseste sa atraga sute de mii de turisti din lumea intreaga in lumea minunata a regnului animal.

Un bilet pentru adulti costa intre £20 si £24.30, iar pentru copii se plateste intre £15 si £17.10. Gradina zoologica este deschisa in fiecare zi incepand cu ora 10:00 si pana seara, in jurul orei 17:00 – 18:00 (in functie de perioada anului cand se viziteaza).

Descopera pe site-ul nostru, toate ofertele disponibile!




Gradina Zoologica Schonbrunn – Viena

Gradina Zoologica Schonbrunn, Viena, este cea mai veche gradina zoologica din lume, fondata in anul 1752 si votata cea mai buna din Europa in 2008, 2010 si 2012. Parcul zoo din Vienna este foarte important în spațiul european pentru că are o arhitectură inedită menită să conserve flora și fauna cât mai mult timp posibil. Aici poți vedea urși panda, o mini pădure tropicală, animalele regiunilor arctice și o simulare a fluviului Amazon în timpul sezonului ploios.

Deschisa in fiecare zi intre 9 – 16.30 (ianuarie – martie, octombrie-decembrie) si 9 – 18.30 (aprilie – septembrie), iar pretul unui bilet  este de 18.50 euro/persoana adultii, copiii si adolescentii avand reducere: 9 euro/persoana.

Daca va doriti sa ajungeti intr-un city break in Viena, nu ratati ofertele noastre!




Gradina Zoologica din Moscova

Gradina zoologica din Moscova se intinde pe o suprafata totala de 21,47 de hectare, dintre care spatiul destinat exclusiv animalelor are o suprafata de 21,36 hectare. Asezamantul moscovit adaposteste un numar total de 8.270 animale din numai putin de 917 specii. Este cunoscută în special pentru leoparzii de Amur și tigrii siberieni, care sunt pe cale de dispariție, dar aici se găsesc și alte animale ca maimuțe, lilieci, elefanți și diverse specii de păsări exotice.

Gradina zoologica este deschisa zilnic intre 09-18, iar pretul il puteti afla de pe site-ul oficial al acesteia.

O vacanta in Moscova suna tentant nu-i asa? Descopera aici ofertele noastre!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Grecia -Continent si Insule

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....