TOP 5 destinatii europene recomandate pentru o cerere in casatorie!

Fiecare dintre noi viseaza la o cerere in casatorie cat mai romantica si cat mai originala, nu stiu de unde vin ideile astea, cert este ca in adancul sufletului nostru exista aceasta dorinta. Daca te-ai hotarat sa o ceri anul asta, iata mai jos un top 5  al celor mai romantice locuri unde poti auzi mult aspteptatul DA!

Roata Mare din Viena, Austria
Cumpara bilete la Roata Mare din Prater, una dintre cele mai faimoase din Europa, cere o cabina privata sau imparte momentul cu ceilalti turisti!                                                   
Rezerva hotelul preferat, precum si multe alte activitati in Viena.

Piata Spaniei, Sevilia
Sevilia a fost votata ca fiind una dintre cele mai romantice destinatii din Europa.
Poti face o plimbare pe jos, poti inchiria o barca din lemn sau o trasura cu cai, pentru a crea un cadru ideal unei cereri in casatorie.
Bucura-te de o priveliste superba din cea mai faimoasa roata din Europa. Vei avea o cerere in casatorie intr-un loc inedit!
Rezerva biletul la London Eye in sectiunea "other services", precum si multe alte activitati!

Roma este una dintre cele mai romantice destinatii din Europa.
Sunt foarte multe locuri frumoase pentru o cerere in casatorie, iar unul dintre acestea este cel de la Treptele Spaniole.

Paris este supranumit si orasul dragostei; dimineata devreme sau la apusul soarelui, in lumina romantica a zilelor de toamna sau in zilele insorite de vara, gaseste un moment perfect pentru o cerere in casatorie.
Rezerva un hotel romantic si cele mai tari activitati in Paris!


Daca nu stii cum si de unde sa incepi, te ajutam noi sa o impresionezi, intra pe www.amaryllistour.ro sau vino intr-una din agentiile noastre din Bucuresti si Slobozia, iar noi ne vom ocupa in detaliu pentru a va oferi vacanta perfecta pentru cererea in casatorie!
Ne gasesti in Bucuresti pe Calea Dorobanti la nr 107 si in Slobozia pe B-dul Matei Basarab, Bl X, sc D, parter si Bl29, Sc c, parter

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Grecia -Continent si Insule

Valencia, escapada de weekend....