Cele mai atractive Aqua Park-uri anunta o vacanta de vara plina de adrenalina!



Pleci in vacanta cu copiii si nu stii cum sa alegi hotelul child friendly potrivit pentru vacanta de vara de anul acesta? Vrei sa gasesti un Paradis pentru copii tai si sa stai linistit, intins pe un sezlong sub soarele arzator, fara griji sau probleme in timp ce copiii tai se distreaza de milioane pe tobogane, in locuri de joaca desprinse parca din povesti, alaturi de animatori veseli si pusi mereu pe sotii?
Indiferent de varsta copilului tau, un hotel cu AquaPark propriu este reteta unei vacante in familie de succes!
Astfel, daca planuiesti o vacant in Spania, Grecia, Turcia sau Croatia vara aceasta, arunca o privire peste aceste hoteluri recomandate de consultantii Amaryllis Tour.
Hoteluri cu Aquapark din TURCIA
De dearte cele mai frumoase hoteluri cu AquaPark sunt in Turcia, asa ca ai de unde alege! Noi iti propunem un top 3 hoteluri pentru o vara plina de distractie!
1. Royal Taj Mahal Hotel 5 Stele, din statiunea Side te intampina cu un AquaPark cu 6 tobogane pentru adulti (copii cu vârsta mai mică de 10 ani il pot utiliza, doar cu acordul scris al părinților) si 3 tobogane pentru copiii sub 15 ani! Seara, intre orele 19:00 si 21.30, intreaga familie se va bucura de balciul din cadrul hotelului cu multe atractii inedite! Adultii se vor indragosti de Ferris Wheel, de gondola sau de masinute, in timp ce copilasii se pot distra la leagan, in trambulina sau in omida. FAMILY FUN!

Cobra Kingdom Aquapark dispune de 11 tobogane diferite, la care se adauga si cele pentru prichindei! Cu un design special si multe piscine pentru o super balaceala, hotelul nu dezamageste in materie de distractie in familie!



3. SplashWorld Eftalia Splash Resort 4 Stele din Alanya- Antalya este un club de vacanta pe care il recomandam tuturor turistilor cu copii, indiferent de varsta acestora! Start balacelii de dimineata pana seara!



Hoteluri cu Aquapark din GRECIA
Cine nu adora frumoasele insule grecesti, unde parca pana si soarele ne zambeste? Pentru o vacanta speciala, ia in considerare recomandarile noastre de hoteluri cu AquaPark din Grecia.
1. SplashWorld Sun Palace 4 Stele din Insula Rhodos este un club de vacanta deosebit, cu tobogane de apa pentru adulti si mini-aquapark pentru copii: Carthage Towers.



2. SplashWorld Aqualand Resort 4 Stele din Corfu, este un club de vacanta care te asteapta cu un AquaPark cu 38 de tobogane diferite cu apa, la o inaltime de 24 m! Pregateste-te pentru o vara epica!

3. Tui best FAMILY Grecotel Club Marine Palace Suites 5 Stele, din Chania, insula Creta este o alegere ideala pentru o vacanta de vis! Viziteaza cel mai mare waterpark din hotelurile grecesti! Din 10 iunie 2016, noul mega-waterpark din Club Marine Palace and Suites oferă distracție pentru întreaga familie. Situat pe un teren de 6000 mp cu vederi magnifice la Marea Cretei și pitorescul sat de pescuit Panormo, noul parc acvatic este de neegalat! Jocuri incitante și tobogane de apă, turnuri de aventura, un tunel in întuneric, piscine, plimbari pe apă sunt doar cateva dintre atractiile acestui AquaPark.


Hoteluri cu Aquapark din SPANIA
1. Katmandu Park & Resort 4 Stele, este localizat in Mallorca si nu dezamageste in materie de distractie! Katlantis Splash Park are o cetate de apă cu mai multe slide-uri răsucite si mai mult de 150 de elemente de apă interactive. Tematica parcului este reprezentata de MerPrince Merrick și MerPrincess Cordelia si multe creaturi marine. Wow!

2. Albir Garden Resort & Park 3 Stele din Costa Blanca dispune de AQUAGARDEN PARK, situat în același complex cu ALBIR GARDEN si care dispune de 16 slide-uri diferite, care variaza de la patru până la zece metri înălțime.

Hoteluri cu Aquapark din CROATIA
Solaris Kids Hotel Andrija 4 SteleSolaris Beach Hotel Niko 4 Stele si Solaris Beach hotel Jakov 3 Steleimpart Solaris AquaPark Dalmatia, care este un waterpark tematic cu un decor spectaculos, perfect pentru adulti si copii!

Ce spuneti? Alegeti un hotel cu AquaPark vara aceasta? Trimite-ne cererea ta la adresa de email office@amaryllistour.ro, iar unul din consultantii nostri se va ocupa de ea si va raspunde solicitarii in cel mai scurt timp.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule