Ce trebuie sa stii despre tichetele de vacanta!




Sunteti  fericitul posesor al unor Vouchere de Vacanta si nu stiti unde si cum sa le folositi? Tot sunati si nu gasiti disponibilitate la unitatile de cazare? Hotelul care va place nu accepta vouchere de vacanta?
Ne bucuram sa te ajutam  pentru a găsi vacanța perfectă pe care o poți achita cu voucherele primite. Află in cele ce urmeaza cum trebuie să procedezi pentru a utiliza eficient voucherele de vacanță.

Verifică compania emitentă a voucherelor
Înainte să te gândești la destinația călătoriei, verifică de la ce emitent sunt voucherele tale de vacanță. Dacă acestea sunt emise de Sodexo, Cheque Vacances sau Edenred România, atunci poți achita sejurul cu ele în agențiile AMARYLLIS TOUR.

Verifică valabilitatea voucherelor de vacanță
Perioada de valabilitate a voucherelor este menționată chiar pe acestea. De regulă, voucherele de vacanță sunt valabile 12 luni de la data emiterii, perioada de valabilitate fiind mentionata chiar pe acestea. Astfel, daca luna august este prea aglomerată pentru gusturile tale, poți folosi voucherele pentru a te bucura de o vacanță liniștită în toamna sau iarna ce urmeaza. De asemenea, dacă nu mai prinzi loc la hotelul dorit vara aceasta, poți face rezervarea pentru anul următor cu conditia de a te incadra in termenul de valabilitate al voucherelor.
!!!De reținut este faptul că voucherele pot fi utilizate doar pe teritoriul României!!!

Calatorul trebuie sa fie titularul voucherelor de vacanță
Doar titularul voucherelor de vacanță poate achiziționa pachetele turistice pentru el și familia sa oriunde în România, cu condiția ca titularul să fie unul dintre turiștii care călătoresc.

Caută pachetul de vacanță dorit
Avem o gama variata de servicii de care te poti bucura in vacanta!
La munte, la mare, in Delta sau oriunde ai dori sa mai ajungi in Romania, împreună cu unul din consultantii nostri de turism va putem contura vacanța perfecta.

Hotelul dorit de mine nu acceptă vouchere de vacanță. Cum procedez?
Se poate întâmpla ca hotelul la care dorești să te cazezi să nu accepte vouchere de vacanță. De aceea, este important să vii intr-una din agențiile AMARYLLIS TOUR din Bucuresti si Slobozia cu voucherele de vacanță, să menționezi hotelul la care dorești să te cazezi și să achiți pachetul în agenție.

Ce se întâmplă dacă pachetul turistic dorit depășește suma voucherelor?
În cazul în care pachetul dorit de tine depășește suma voucherelor de vacanta - 1450 de lei, poti suplimenta valoarea rămasă cu diferenta in lei.

Acum că esti informat în ceea ce privește voucherele de vacanță și cum le poți folosi, te invităm pe  www.amaryllistour.ro, să-ți alegi unitatea de cazare și in agențiile noastre din Bucuresti - Calea Dorobanti, Nr 107, Sector 1 Bucuresti si Slobozia in B-dul Matei Basarab, Nr.68, Bl X, Sc D, parter si B-dul Matei Basarab, Bl. 29, sc C,  parter să-ți achiți pachetul cu ajutorul voucherelor de vacanta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bordeaux sau de ce am ales capitala vinului

Valencia, escapada de weekend....

Grecia -Continent si Insule